Op zoek naar vacatures kinderopvang den haag?

vacatures kinderopvang den haag
 
Kinderdagverblijf Escamp.
Bent u bekend met ons of heeft u ons als gesproken en u wilt uw kind inschrijven? Kinderdagverblijf Escamp biedt professionele kinderopvang in Den Haag stadsdeel Escamp in de wijk Bouwlust. We bieden zowel dagopvang als buitenschoolse opvang aan kinderen in de leeftijd van 0-12 jaar.
Vacatures Kinderdagverblijf Small Den Haag.
Verder beschik je over.: minimaal over het diploma SPW 3/ SPW 4/ pedagogiek of een vergelijkbaar diploma gericht op de kinderopvang.; recente werkervaring binnen de kinderopvang/ KDV.; bereidheid om flexibel ingezet te worden op diverse locaties.; bereidheid om conform dienstrooster ingepland te worden.; een positieve, actieve en adequate uitstraling.; één bijzonder competentie op het gebied van: sport, theather, kunst, koken, natuur of i.d. gericht op de activiteiten die met kinderen worden gedaan.; kundig met fietsen en je kunt overweg met een elektrische bolderwagen Stint. Je bent bij voorkeur woonachtig in de omgeving Den Haag.
Vacatures Zo Kinderopvang.
Vind je het leuk om in een dynamisch team Zo Kinderopvang te helpen groeien? Kom dan bij ons! Wij zijn per direct op zoek naar een. Den Haag, 28-36 uur per week. Zo aan de 2e Sweelinckstraat biedt kinderopvang en BSO in een sfeervol monumentaal pand.
Vacatures Crescendo Crescendo kinderzorg Den Haag.
Vacatures specialistisch logeerhuis. Zoek je een uitdagende, afwisselende en boeiende baan in de zorg, kijk je graag buiten de gebaande paden en heb je niets tegen onregelmatig werken dan zoeken we jou.: Een pedagogisch medewerker met een SPH/HBO pedagogiek achtergrond, om ons team te komen versterken voor 20 24 uur per week. Schrijf een korte motivatie en stuur deze met CV op naar lh@crescendkinderzorg.nl of bel voor meer informatie naar. Mirjam van den Berg, zorg coördinator: 06-55856443. Els Zuidam, directeur: 06-55728558. Crescendo Medisch kinderdagverblijf. 2492 NT Den Haag.
71 Kinderopvang vacatures in Den Haag Adzuna.
Bedrijven bieden op dit moment actuele Kinderopvang vacatures in Den Haag inclusief Gemeente Den Haag., De Adzuna score voor de recentheid van deze zoekopdracht is 1.98, wat suggereert dat de vraag voor actuele Kinderopvang vacatures in Den Haag is toenemend.
Kinderopvang vacatures in Den Haag Careerjet.nl.
Voor Kinderopvang 2Samen zoeken wij enthousiaste Pedagogisch Medewerkers die flexibel. of een gelijkwaardige diploma Heeft ervaring met het werken in de kinderopvang Heeft een open houding naar zowel collega's' als de kinderen. Ontvang e-mail alerts van de laatste. Kinderopvang vacatures in Den Haag.
Over de SWKGroep SWKGroep Kinderopvang, Buurtwerk, Zorg.
Zo werken we samen met bewoners aan leefbare en sociale buurten. De SWKGroep verbindt kinderopvang, sport en educatie door partnerschap tijdens sportevenementen zoals de Hockey World League 2013, de Hockey World Cup 2014, het WK Beachvolleybal 2015 en Olympic Experience Den Haag 2016.
Pedagogisch Medewerker Kinderopvang Vacatures in Den Haag Vacatures.nl.
Bijbaan: Kinderopvang flexpool. Solliciteer dan snel en start direct als Pedagogisch Medewerker Kinderopvang op verschillende locaties in Rotterdam. Contact met je opnemen. Blijf op de hoogte van de nieuwste Pedagogisch Medewerker Kinderopvang vacatures in Den Haag! Blijf op de hoogte.
Zorgwerk: vacatures in de zorg, welzijn en kinderopvang Zorgwerk.

Contacteer ons